Blogs

Ontdek Zeeland met de E-chopper

Je kent ze vast wel, de populaire e-choppers. Op een zonnige dag kom je de e-choppers vaak tegen op toeristische plekken. Deze elektrische chopper is eigenlijk een elektrisch aangedreven scooter met een stoer uiterlijk. Dankzij de eenvoudige besturing is de e-chopper een toegankelijk voertuig. Wanneer je beschikt over een rijbewijs AM mag je het voertuig al besturen. Een helm is niet verplicht.

Lees meer »

Hoe een eetbare print zorgt voor een mooiere taart

Als je graag een taart wilt decoreren dan kun je kiezen voor een eetbare print. Dit is een speciaal soort papier, dat dus eetbaar is en je kunt gebruiken voor het decoreren van je bakcreatie. Het papier van een eetbare print noemen we ook ouwe, of simpelere gezegd eetpapier. Ouwel bestaat uit wit ongedesemd baksel van aardappelzetmeel. Bij een eetbare print heb je de keus uit een kant en klare print of een print van een eigen ontwerp. Met een persoonlijke print creëer je een volledig eigen draai aan je bakcreatie.

Lees meer »

Alles voor het (ver)kopen van een huis

Wilt u uw huis te koop aanbieden of een huis aanschaffen? Dan zijn er verschillende dingen waar u aan moet denken. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Daarom doet u er goed aan te kiezen voor een deskundige NVM makelaar.

Lees meer »

Fly drive vakantie steeds populairder

Een fly drive vakantie neemt de afgelopen jaren toe in populariteit bij reizigers. Begrijpelijk want je kan op je eigen tempo vele bestemmingen aandoen. Waarom zou je op 1 bestemming verblijven als je ook verschillende prachtige plaatsen kan beleven tijdens een fly drive.

Lees meer »

Bescherm je smartphone

Bij een smartphone hoort een hoesje. Sommigen vinden dit niet stijlvol omdat het design niet zichtbaar meer zou zijn en sommigen zijn van mening dat een smartphone onverwoestbaar zou moeten zijn.

Lees meer »

Tips voor een geslaagd buffet

Een buffet is een ideale oplossing wanneer je voor een grote groep mensen het eten moet verzorgen. Een van de grootste voordelen van een buffet is dat je de mogelijkheid hebt voor variatie. Je kunt een aantal gerechten op tafel zetten zodat jouw gasten zelf kunnen bepalen wat zij lekker vinden en wat ze kunnen opscheppen.

Lees meer »

Voordelen van fruitbomen in je tuin

Het is leuk om een aantal bomen en planten in je tuin te hebben. Dit heeft meerdere redenen. Zo is het bijvoorbeeld leuk als je tuin er kleurrijk uit ziet door alle planten en bloemen die je hebt geplaatst. Daarnaast kan het ook erg leuk zijn om een aantal fruitbomen in je tuin te plaatsen. Je kunt hier veel profijt van hebben en bovendien kan dit er erg mooi uit zien. Dit zijn de voordelen van het hebben van eigen fruitbomen.

Lees meer »

De voor- en nadelen van shampoo caps kopen via het internet

Bij veel verzorgingshuizen en ziekenhuizen gebruiken ze deze caps vaak, shampoo caps. Een goed voorbeeld hiervan is als de zuster mee moet helpen in de douche om haar patiënt goed te kunnen wassen omdat hij het niet zelf kan. Maar ze wil ook niet dat haar haren helemaal nat worden, omdat ze daarna naar een andere cliënt moet. Dan is een shampoo cap natuurlijk ideaal om even te dragen. Maar wat zijn nu de voor en nadelen van dit product? Dat lees je allemaal terug in deze blog.

Lees meer »