Ontdek Zeeland met de E-chopper

Ontdek Zeeland met de E-chopper

Je kent ze vast wel, de populaire e-choppers. Op een zonnige dag kom je de e-choppers vaak tegen op toeristische plekken. Deze elektrische chopper is eigenlijk een elektrisch aangedreven scooter met een stoer uiterlijk. Dankzij de eenvoudige besturing is de e-chopper een toegankelijk voertuig. Wanneer je beschikt over een rijbewijs AM mag je het voertuig al besturen. Een helm is niet verplicht.

De e-chopper is daarom dan ook een ideaal voertuig om de Zeeuwse natuur te ontdekken. De vele fietspaden in Zeeland maken het gemakkelijk en veilig om een route te plannen. Ontdek dorpen langs de kust zoals Domburg, Oostkapelle, Zoutelande, Cadzand, Breskens, Vrouwenpolder, Burgh-Haamstede en Renesse. Ook kan je op de route historische dorpen en steden meenemen zoals Middelburg, Veere of Zierikzee. Dankzij de prachtige polderdijken, uitgestrekte stranden en natuurgebieden zoals het Veerse Meer is er meer dan genoeg te ontdekken in Zeeland.

Funbikes Zeeland biedt jou de mogelijkheid om Zeeland op de E-chopper te ontdekken. Kies uit één van de opstartlocaties in Heinkenszand, Breskens, Middelburg, Yerseke, Vlissingen, Serooskerke (Schouwen-Duiveland) of Kortgene. Reserveer jouw voertuig eenvoudig online en geniet van Zeeland!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.