Fietsverhuur Arnemuiden

Fietsverhuur Arnemuiden

Bent u in Zeeland op vakantie en wilt u lekker een stuk gaan fietsen met de elektrische fiets? Huur dan een elektrische fiets bij Guido de Ridder – Fietsen in Arnemuiden. De goed onderhouden e-bikes zijn voorzien van krachtige, stille Bosch motoren waarmee u bent opgewassen tegen de Zeeuwse wind en dijkjes! De actieradius op één volle accu is 60 kilometer. Wilt een grotere ronde fietsen? Vraag dan of u de oplader mee mag nemen. Hiervoor is het noodzakelijk om een fietstas bij te huren.

 

Vanaf fietsverhuur Arnemuiden kunt u de wijde omgeving ontdekken. Ontdek de dorpen en steden zoals pittoreske Veere of historisch Middelburg. Fiets langs het Veerse Meer of zoek de rustige weggetjes op tussen de akkers. Of fiets een rondje langs de Walcherse kust, deze ronde bedraagt ongeveer 60 kilometer. Het is dan verstandig om in ieder geval 1 keer bij te laden. Met het mooie uitzicht en de vele terrasje die u onderweg tegen komt kunt u volop genieten. Daarnast kunt u ook richting het Veerse Meer dat slechts op 3,5 kilometer ligt vanaf ons verhuur punt. Binnen slechts 6 kilometer staat u zelfs in de haven van Veere.

 

De aangeboden fietsen bij Guido de Ridder – Fietsen zijn in top staat. U fietst op een Pegasus Siena met Bosch motor en tandriem. Dit zorgt ervoor dat de fiets stil is en uw kleding schoont blijft. Een tandriem heeft namelijk geen smering nodig, waardoor deze dus ook niet afgeeft aan uw kleding.

 

U kunt de fiets ophalen tussen 08:00 en 09:00 van maandag tot en met zaterdag. De e-bikes kunnen teruggebracht worden tussen 17:00 en 18:00. Op zondag zijn wij gesloten en dan is het niet mogelijk om E-bikes op te halen of terug te brengen. Bezoek ons verhuurpunt in Arnemuiden en geniet van een mooie fietstocht in Zeeland.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.