Bescherm je smartphone

Bij een smartphone hoort een hoesje. Sommigen vinden dit niet stijlvol omdat het design niet zichtbaar meer zou zijn en sommigen zijn van mening dat een smartphone onverwoestbaar zou moeten zijn.

Het is en blijft natuurlijk hoogwaardige apparatuur waar zorgvuldig mee omgegaan moet worden. Het laten vallen van een smartphone zou dan ook eigenlijk niet moeten gebeuren. Een goede hoes zorgt er echter voor dat je apparaat per ongeluk kan vallen zonder dat dit schade oplevert.

Hardcase hoesje

Dit zou je ook stijlvol kunnen noemen. Wanneer je dit vaak overkomt dan is de beste keuze een hardcase hoesje. Als je een iPhone hebt dan zijn hiervoor speciale iPhone hoesjes beschikbaar en als je een Samsung hebt, dan kies je uit één van de voorradige Samsung hoesjes.

Zorg ervoor dat je een hoesje koopt dat speciaal is gemaakt voor jouw merk en type smartphone. Er zijn extra stevige hoesjes die gemaakt zijn van aluminium. Ze bieden een uitstekende bescherming aan de voor- en de achterkant.

Wanneer je niet van een aluminium uitstraling houdt, dan zou je kunnen kiezen voor een ander type hard case, bijvoorbeeld gemaakt van leer of kunstleer. Deze zijn ook nog stevig genoeg om beschadiging tijdens het vallen te voorkomen. Ze bieden wel iets minder bescherming dan aluminium.

Siliconen hoesje

Wanneer je je telefoon nooit laat vallen dan kun je kiezen voor een siliconen hoesje. Deze beschermen wel tegen oppervlakkige krassen en kun je ook gebruiken om je smartphone een andere uitstraling te geven. Het iPhone 12 hoesje siliconen is hier een mooi voorbeeld van. 

Je kunt een hard case ook combineren met je eigen ontwerp. Zo bescherm je aan de ene kant je telefoon en aan de andere kant personaliseer je het. Veel smartphones gaan voortijdig kapot door verkeerd gebruik.

Meestal betreft het valschade. Dit is jammer want met een goede bescherming valt dit gemakkelijk te voorkomen. Het is bovendien een aanslag op het milieu om steeds maar weer een nieuwe telefoon aan te schaffen.

Recycling

Wanneer je dat doet, zorg dan in ieder geval dat je oude apparaat gerecycled wordt. Beter is nog om te voorkomen dat je vroegtijdig een nieuwe telefoon moet aanschaffen. Zeker als je dit had kunnen voorkomen.

Ga dus goed na of je je smartphone vaak laat vallen. Zorg dan voor de best mogelijke optie. Met een mooi ontwerp van je hoesje onderscheid je jezelf bovendien van de massa. Je maakt dan echt iets unieks van je smartphone.

Ook als je je telefoon nooit laat vallen wil dat nog niet zeggen dat deze geen bescherming kan gebruiken. Je smartphone is te kostbaar om onbeschermd te gebruiken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.