Alles voor het (ver)kopen van een huis

Wilt u uw huis te koop aanbieden of een huis aanschaffen? Dan zijn er verschillende dingen waar u aan moet denken. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Daarom doet u er goed aan te kiezen voor een deskundige NVM makelaar.

De NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) is een hoogstaande vereniging voor vastgoeddeskundigen en makelaars. Bij een NVM makelaar staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om deze reden kunt u als verkoper en/of koper vertrouwen op voortreffelijke begeleiding door deze makelaar. Wanneer u kiest voor een NVM makelaar bent u zeker van vakbekwaamheid, eerlijkheid en zekerheid. Een NVM makelaar moet namelijk o.a. jaarlijks zijn kennis op peil houden én altijd de belangen van de klant op de eerste plek te zetten. U kunt daarnaast altijd terecht bij de NVM als u klachten heeft over een makelaar die is aangesloten bij NVM. Kortom, met een makelaar van NVM bent u zeker van een betrouwbare begeleiding bij het (ver)kopen van een huis.

 

Een NVM makelaar helpt u bij de (ver)koop van een huis

Een makelaar helpt u bij het te koop aanbieden van uw woning of het vinden van een huis dat aan al uw woonwensen voldoet. Gaat u uw woning te koop aanbieden? Dan is het erg verstandig een verkoopmakelaar in te schakelen. Een verkoopmakelaar ondersteunt u onder andere bij de woningpresentatie. De NVM makelaar weet precies hoe een huis te koop aangeboden moet worden. Er worden kwalitatieve foto’s van uw woning gemaakt én uw woning wordt op verschillende manieren gepresenteerd. Edwin van Vilsteren makelaars uit Zwolle geeft zijn klanten nog altijd een mooie brochure mee.

 

‘Klanten waarderen dat enorm en ze hebben iets om aan anderen te laten zien. Het wordt vaak jaren bewaard’. Edwin van Vilsteren makelaars, Nvm makelaar Zwolle

 

De makelaar voert de bezichtiging op een prettige manier uit en zorgt ervoor dat het bezichtiging proces in goede banen wordt geleid. Verder ondersteunt de makelaar u uiteraard ook bij zaken als de taxatie, onderhandelingen en het ondertekenen van de koopovereenkomst. Ook wanneer u binnenkort een huis wilt kopen, is het zeer verstandig een makelaar in te schakelen de diensten van een makelaar. De aankoopmakelaar helpt u bij het kopen van een huis dat perfect past bij uw woonwensen. Een makelaar heeft kennis van de markt, hoort bijna altijd als eerste welke woningen op de markt komen én behartigt uw belangen altijd. Bij het vinden van een geschikt huis komt vaak meer kijken dan u van tevoren denkt. Een deskundig makelaar helpt u graag bij het kopen van uw droomhuis.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.